Sesongbaserte reklameartikler

Uavhengig av hvilken bransje du satser innen, eller hvilke kundegrupper du ønsker å appellere til, kan reklameartikler som følger de forskjellige årstidene være et meget effektivt virkemiddel for å få ditt merkenavn utbredt blant publikum.

En av fordelene med reklameartikler som følger de forskjellige årstidene er at mange slike artikler gjerne kan bli brukt i flere år, noe som fører til at du blir reklamert for i lang tid fremover. Et eksempel på en slik reklameartikkel er isskraper. Blir man utdelt en isskrape hender det ofte at man beholder den, og tar den frem hver vinter, helt til den eventuelt skulle gå i stykker. Slik blir kunden påminnet din virksomhet hver eneste vinter, så lenge isskrapen varer.

Er det slik at din virksomhet baserer seg på å ha størst inntekter i løpet av en spesifikk periode av året, vil reklameartikler som identifiseres med denne perioden hjelpe deg og din virksomhet med å skille seg ut blant konkurrerende virksomheter. Har dere for eksempel langt høyere inntekter i løpet av julehøytiden, sammenlignet med resten av året, kan din virksomhets navn på julepynt være en mulighet som gir din virksomhet en fordel ovenfor konkurrenter.

Sesongbaserte reklameartikler viser også ovenfor kunden at virksomheten din aktivt følger med i tiden, og ikke er udatert. Ettersom kunden allerede er interessert i produkter som er relevante for den tiden av året man befinner seg i, kan du ved bruk av relevante reklameartikler utnytte den interessert som allerede eksisterer hos kunden.

Det eksisterer en rekke forskjellige reklameartikler for enhver årstid og høytid. På sommeren kan du for eksempel dele ut solbriller og capser med din logo på, mens høst og vår er gode anledninger for å gi kunder en paraply som vil beskytte dem fra regnet. Utvalget er kjempestort, så det er med andre ord utallige muligheter for å bli profilert året rundt!