Disse artiklene scorer høyt på popularitetsstigen blant reklameartikler

Det er ingen tvil om at reklameartikler er nyttige når det gjelder å få spredd sitt varemerke, og det er en viktig del av relasjonsbyggingen mellom kunder, forhandlere og samarbeidspartnere.

Noen reklameartikler er mer populære enn andre. Og disse gjengangerne går på tvers av bransjer og av om bedriften er stor eller liten.

Kanskje ikke overraskende er ulike type penner blant de aller mest populære reklameartiklene som brukes i dag. De er enkle å ta med seg, og nyttige å ha. Hvor ofte er det ikke man mangler en penn? Da kan det være fint å trekke frem en med din logo på, og gi bort til den som ikke finner noe å skrive med. En penn er alltid noe alle har bruk for og som de fleste vil ta med seg om de får sjansen til å få fatt i en. Dermed sprer du varemerket ditt raskt ved å ha penner med trykk.

Krus med trykk er en annen populær artikkel, og som går igjen hos mange. Te- og kaffeelskere finnes overalt, og disse krusene er derfor blant de reklameartiklene mange setter aller mest pris på å få, og på å gi.

Handlenett blir mer og mer populært å bruke, og gir et budskap om at menneskene bak varemerket er folk som tenker miljøvennlig. Derfor er også disse blitt populære objekter som reklameartikler. Dessuten er det stor plass til logo og slagord på handlenettenes to sider, og som lett vil sees av mange. De er både nyttige for forbrukere, og en god kilde til spredning av ditt varemerke.

Godteripakker og drikkeflasker er alltid noe som de fleste setter pris på og dermed er dette også populære valg som reklameartikler.

T-skjorter er mye brukt og vil spre ditt budskapet og varemerke på en god måte, med stor eksponeringsplass for din reklame, akkurat som hos handlenettene. En t-skjorte vil på sommeren potensielt kunne eksponere ditt varemerke for tusenvis av mennesker ute på gata.