Designet og plasseringen av trykket kan gi deg større oppmerksomhet

Når du skal velge design og deretter plasseringen av ditt trykk på dine reklameartikler, kan det være en fordel å ikke være alt for fastlåst. Lek deg frem og finn det designet som gjør at du fremstår litt annerledes enn dine konkurrenter. Se for deg at du er kunden som blir glad for å få akkurat dine artikler og hvilket design du som kunde ville like best å få.

Tenk også på hvordan du vil at ditt firma skal fremstå og ikke la deg begrense av hvordan det har vært før. Ta på deg undringsbrillene og forsøk forskjellige måter å designe på, før du bestemmer deg.

Bruk deretter samme metode når du skal plassere trykket på din reklameartikkel.

For selve plasseringen av trykket har også sin verdi.

Det viser seg at du kan gjøre en stor forskjell bare ved å plassere teksten riktig og i rett størrelse, men her sitter ingen på fasiten.

Det er ikke gitt at trykket skal legges på samme sted som alle andre legger det. Noen ganger kan en enkel endring av plasseringen til reklameteksten din, gjøre den store forskjellen. Lek deg litt med hvor du vil plassere teksten og se om en liten justering her og der kan gi deg større oppmerksomhet.

”Less is more”, er det noe som heter. Vi har en tendens til å tenke at ”jo større, jo bedre”, men forsøk også å forminske teksten og se om det kan gi en større effekt enn du først tenker.

Her er det altså bare din fantasi som setter begrensningene. Ha det gøy, bruk utradisjonelle størrelser og plasseringer, og se om det kan skape mer liv i reklameartikkelen. Test også ut det som først faller deg inn. Mange ganger er den første idéen den aller beste.

Det som er flott er at ingenting er hugget i sten. Forsøk deg frem og se hva som fungerer best, før du bestemmer deg.

Bruk din fantasi og fang kundens oppmerksomhet.